nebo registrovat
0 položek 0 Kč

Vlaky a vozy na objednávku

Platnost od 1. 11. 2021

Vlaky a vozy na objednávku

Přemýšlíte o netradiční firemní prezentaci nebo chcete využít cestu pro obchodní jednání?

Soukromý vlak či vůz vás doveze například na teambulding, na svatbu (a po obřadu si v něm můžete uspořádat hostinu), nebo na místo oslavy narozenin - ale může se stát i přímo místem oslavy! Zajišťujeme i vlaky pro filmování. Podívejte se na naši nabídku vlaků a vozů k pronájmu.

 

Vlaky a vozy na objednávku

Soukromý vlak vás doveze prakticky kamkoli, kam vedou koleje  - místo a čas určujete vy. Dokážeme vypravit speciální vlak pro různě velkou skupinu osob. Nejmenším vozidlem je motorový vůz řady 810 s kapacitou 48 míst, ale zorganizujeme i vlak pro 1000 osob. Vlak může být sestaven z moderních nebo historických vozidel. Kromě standardních vozů k sezení můžeme nabídnout lůžkové vozy, vozy s velkým zavazadlovým prostorem (např. pro přepravu kol) nebo speciální vozy, které jsou ideální pro společnou zábavu, raut, konferenci nebo obchodní jednání. 

Příklady tras a cílů:

  • okruh Praha Smíchov – Hostivice – Rudná – Praha Smíchov, cca 1 hodina
  •  okruh Praha Masarykovo n. – Hostivice – Rudná – Praha Smíchov – Praha Masarykovo n., cca 1,5 hodiny
  • okruh Praha Smíchov – Beroun – Rakovník – Kladno – Praha Smíchov nebo Praha Masarykovo n., cca 4 hodiny
  • okruh Praha – Čerčany – Davle – Praha (Posázavský Pacifik), cca 3 hodiny
  • pivovar Prazdroj v Plzni, Kozel ve Velkých Popovicích
  • zámek Nelahozeves (cesta z Prahy cca 40 minut)
  • železniční muzeum v Lužné u Rakovníka nebo ve Zlonicích u Slaného (cesta z Prahy cca 1,5 h)
  • společenské a kongresové centrum Uhelný mlýn v Libčicích nad Vltavou (z Prahy 40 minut včetně průjezdu vlečkou před budovu Uhelného mlýna)
  • okruh Brno – Zaječí – Břeclav – Valtice – Mikulov – Moravský Krumlov – Brno, cca 3 h
  • Ostrava – pivovar Nošovice
  • České Budějovice – Český Krumlov nebo okruh České Budějovice – České Velenice – Třeboň – Veselí nad Lužnicí – České Budějovice, cca 3 h
  • Okruh Plzeň – Domažlice – Klatovy – Plzeň, nebo Plzeň – Sušice – Klatovy – Plzeň (cca 3 h)

Možné cíle se neomezují jen na Českou republiku – soukromý vlak lze vypravit i například na Slovensko, do Polska, Maďarska, Rakouska či Německa.

Orientační příklad ceny: pronájem motorového vozu řady 810 (jízda či prostoj) v délce cca 3 hodiny, ujetá vzdálenost cca 100 km: 14.800 Kč bez DPH (DPH je 21 %)

Připojení zvláštního vozu k pravidelnému vlaku je méně flexibilní, avšak ekonomicky úspornější alternativou k soukromému vlaku. Připojit lze jeden i více standardních vozů, včetně vozů lůžkových či speciálních. Tyto vozy budou vyhrazeny výhradně pro vaši skupinu. Je vašim cílem stanice, kde vlak pravidelně nezastavuje? Nevadí, zajistíme mimořádné zastavení. 

V případě zájmu možno zajistit catering, jehož podoba se odvíjí od zvoleného spoje a trasy. 

Historické vlaky

Historické vlaky jsou zvláštní vlaky, sestavené z vozidel, která v pravidelném provozu neuvidíte. Tato vozidla jsou většinou muzejními exponáty. V čele takového vlaku může být parní lokomotiva nebo historická motorová či elektrická lokomotiva. Disponujeme vozy ze 40. let 20. století s dřevěnými lavicemi i modernějšími z 50. a 60. let. Pro menší skupiny máme i historické motorové vozy ze 40. – 60. let 20. století. Bližší informace a objednávky na www.cdnostalgie.cz.
 


Úvod Pro firmy