nebo registrovat
0 položek 0 Kč

Balíček ČD Tatry TEŽ

Balíček ČD Tatry TEŽ je k dispozici pro kategorie cestujících dospělý, junior 6-18 let a senior 60+ a vydává se pouze u zpátečních jízdenek do Štrby nebo Popradu, a to v případě vlaků trasovaných přes pohraniční bod Čadca.

Kde a jak koupit?

  • v e-shopu ČD v kroku volby místenky a služeb
  • v mezinárodních pokladnách ČD

 

 

Balíček obsahuje zpáteční jízdenku do 2. třídy s platností 15 dní z kterékoliv stanice v ČR (musí být tarifním bodem NRT) do cílové stanice Štrba nebo Poprad-Tatry; Platí ve variantách s 3denní nebo 7denní síťovou jízdenkou TEŽ (Tatranská Elektrická Železnice) a OŽ (Ozubnicová Železnice), kterou lze použít až do 4., resp. 8. dne (do 24:00) od prvního dne platnosti jízdenky. Balíček nezahrnuje místenku, u denních vlaků ji však vřele doporučujeme dokoupit. U povinně místenkových vlaků (noční vlaky) a vlaků SC Pendolino bude k balíčku nabídnuta místenka automatizovaně dle aktuální nabídky, u ostatních vlaků je místenka možná za standardní cenu.

 

V případě nočních vlaků doporučujeme přikoupit si lůžko nebo lehátko. K cestování po TEŽ a OŽ se cestující se prokazuje samotnou zpáteční jízdenkou. Vrácení lze realizovat pouze před a v době platnosti dokladu, a to vrácením celého nepoužitého balíčku. Částečný návratek ani vracení po uplynutí platnosti dokladu není dovoleno. Při návratku do 24:00 před 1. dnem platnosti činí srážka z celkové ceny 10 %, min. však 3 EUR, v den odjezdu a později činí srážka 100 %. 

Zakoupíte v e-shopu ČD v kroku volby místenky a služeb nebo v mezinárodních pokladnách ČD.


Úvod Typy jízdenek Mezinárodní jízdenky