nebo registrovat
0 položek 0 Kč

Užijte si cestu 1. třídou

Platnost od 1. 1. 2022

Užijte si cestu 1. třídou

Proč jet 1. třídou?

Více místa, více pohodlí, více služeb, to vše si užijete v 1. třídě našich vlaků. Přestupte si do 1. třídy!

1. třída nabízí

  • více místa – ve vozech 1. třídy je zpravidla méně sedadel a tedy více místa pro vás
  • více pohodlí – sedadla 1. třídy jsou pohodlnější, prostornější a umožňují polohování
  • více služeb – ve vybraných vlacích nabízíme v 1. třídě prémiový servis, na vybraných nádražích můžete využít přednostní pokladny a pohodlné čekárny

Prémiové a bonusové služby v 1. třídě

V 1. třídě popř. třídě business všech vlaků vyšší kvality Českých drah o vás pečují průvodčí, stevardi cateringové společnosti a v některých případech i stevardky Českých drah. Palubní personál vám po nástupu do vozu 1. třídy nabídne prémiové služby. V 1. třídě vlaků SC Pendolino a v business oddílech vlaků railjet získáte kromě prémiových služeb navíc zdarma ještě bonusové služby.

Více...

Služby na nádraží pro cestující 1. třídy

Pro nákup jízdenky 1. třídy můžete na vybraných nádražích využít pokladní přepážky přednostního odbavení. S jízdenkou 1. třídy můžete využít pohodlné čekárny ČD Lounge na vybraných nádražích. ČD Lounge jsou k dispozici v železničních stanicích Praha hl. n., Pardubice hl. n., Olomouc hl. n., Ostrava-Svinov, Ostrava hl. n., Břeclav a Brno hl. n. Můžete v nich v klidu odpočívat před pokračováním v další jízdě vlakem nebo si přečíst denní tisk. Ve některých čekárnách ČD Lounge se mohou vaše děti zabavit v hracích koutcích, které jsme pro ně zřídili a vybavili pomůckami i hračkami. V čekárnách ČD Lounge rovněž nabízíme bezplatné připojení k internetu.

 


Úvod Typy jízdenek Užijte si 1. třídu